MD 5
- Domingo
- trener
-
Zdobyte trofea
Pozostałe odznaki
Re: MD 5
To był chyba najtrudniejszy mecz w karierze Byków. Mimo ulewnego deszczu, wojskowi z Averlandu jeszcze w pierwszej połowie wyrównali 1:1 (dzięki widowiskowemu podaniu). Początek drugiej połowy to niefortunne rozstawienie Qbususa i czachy blokującego ogra. Dało to szansę na szybką kontrę ostlanderów. Zagrałem agresywnie, bardziej myśląc o utrzymaniu remisu niż o wygraniu. Łapacz Kohorty (blodge) i blitzer z +1 AGI to para, która szybko mogła przenieść piłkę w zupełnie inne miejsce na boisku a miałem mniej zawodników. Jednak udało się zdobyć punkt (fartem bo podnosiłem piłkę w strefie no i unik trzeba było zrobić).
Emocjonujący mecz, sporo nerwów się najadłem. Dzięki za grę Qbusus, do zobaczenia następnym razem.
Emocjonujący mecz, sporo nerwów się najadłem. Dzięki za grę Qbusus, do zobaczenia następnym razem.
Steam: Zelazow
Fumbbl: Zelazow
- Warrior1980
- rezerwowy
-
Zdobyte trofea
Jestem back.juniooor7 pisze:Łorior, wiem że urlopujesz. Odezwij się po to się ustawimy
Możemy pocisnąć dowolnego dnia wieczorkiem (tylko musimy dostosować do OCC, jeszcze się umawiam).
- Perihelion
- blitzer
-
Zdobyte trofea
OoO to z kim ja gram dzisiaj o 21 i w jakiej lidze
Mi to obojętnie możemy zagrać praktycznie codziennie o dowolnej porze.

Mi to obojętnie możemy zagrać praktycznie codziennie o dowolnej porze.
- Qbusus
- star player
-
Zdobyte trofea
Pozostałe odznaki
Panowie, proszę łądnie, zagęścijcie ruchy. Jest nas tylko kilku a wlecze się to niesamowicie. Nie chce mi sie wierzyć ze wszyscy nagle sa na wakacjach ... ;P
" Igitur qui desiderat pacem praeparet bellum"
( If you wanna peace prepare for war )
( If you wanna peace prepare for war )
- Sir Nick
- rekrut
-
Zdobyte trofea
Pozostałe odznaki
Czekam na odpowiedz Szkodnika... ale milczy.Qbusus pisze:Panowie, proszę łądnie, zagęścijcie ruchy. Jest nas tylko kilku a wlecze się to niesamowicie. Nie chce mi sie wierzyć ze wszyscy nagle sa na wakacjach ... ;P
Biegnij tam, gdzie zmierza piłka, a nie tam gdzie się znajduje.
- Domingo
- trener
-
Zdobyte trofea
Pozostałe odznaki
Zatwierdzony. Mamy tyle samo punktów Morgon a następny mecz mamy ze sobą, będzie ciekawieMorgon pisze:Remisowo z Perihelionem - 1:1
Wywalczyłem to i tak z pewnym trudem...

Steam: Zelazow
Fumbbl: Zelazow